onsdag 29. juni 2011

Resteark-kort

Scrapping.no hadde en utfordring gående: lag kort av restearkene dine. Det har jeg forsøkt. Har i utgangspunktet noe vanskelig for å bare "lage et kort" uten en spesiell person å lage det til, så de ble ikke helt ferdige. Har brukt spellbinders etter en ide fra Henrikke.

5 kommentarer:

 1. Det var jo en flott idé da- her har du i alle fall et godt utgangspunkt til å lage noen kjappe kort om du trenger det!
  Og du... forsøk deg med maling du, er sikker på at det blir flott!! (kan jo bare male over det eller scrappe på det om du ikke blir fornøyd ;) )

  SvarSlett
 2. Kul ide å bruke spellbinders, ja. Og det er veldig ålreit å ha noen halvferdige liggende på lur, plutselig kommer det en anledning.

  SvarSlett
 3. kjempe flott ide:) Jeg også skal ta med meg den ideen. Har invistret i spellbinders jeg også og gleder meg til å ta de i bruk:)Elsker de kortene med bilde på<3

  SvarSlett
 4. Så kule da , endelig har eg tid til å svinge innom deg , så mye fint du har laga da , tusen takk for herlige meldinger i bloggen klem Marion

  SvarSlett
 5. Disse var jo kjempe fine. Gjør ikke noe at de er halvferdige. Da er det kjapt å gjøre dem ferdige til den rette anledningen :-)

  SvarSlett