søndag 7. oktober 2012

Takk for oss-bok til barnehagen

Da har vi kommet dit hen at vi er ferdige med barnehage-alderen for minstemann også! Og da ble det laget et lite album med bilder fra barnehage-tiden. De ansatte satte veldig pris på dette!

Som vanlig mye bruk av spellbinders her. Jeg liker godt å jobbe i så små format, føler at bildene kom til sin rett her :)

7 kommentarer:

 1. så flott minialbum! Elsker fargebruken, og er enig i at bildene kommer frem godt når du bruker små format! Kjempefint!!!

  SvarSlett
 2. Kjempefint album! Og en flott hilsen til barnehagen. Ja, det er rart når ungene går fra barnehage til skole. Og fra barneskole til ungdomsskole. Skjønner ikke hvor årene blir av. Det gjelder å prøve å nyte dagene selv om det til tider kan være strevsomt og knapt med tid.

  SvarSlett
 3. Kjempeflott Liv. Jeg digger slike små album! Det er litt rart når minstemann begynner på skolen også... De har plutselig blitt "store"... Ha ei fin uke! Klem

  SvarSlett
 4. Så flott album du har laget, kan tenke meg det ble godt mottatt, ja :) Liker fargebruken, all teksten og at bildene kom så godt fram!
  Ha en fin uke, klem :)

  SvarSlett
 5. WOW....for en fantastisk flott bok å gi i gave ! :) Den var rett og slett rå-lekker :) Utrolig fine farger, detaljer og bilder med masse tekst. Skikkelig fin ! :)

  SvarSlett
 6. Så fint album!! Så gøy for barnehagen å få en sånn fin bok! Det setter de nok pris på :)

  SvarSlett
 7. Så koselig bok!! Dette var et lurt tips til hun eldste vår er ferdig i barnehagen :-)

  SvarSlett