søndag 20. april 2014

Endelig! Toppturboka er ferdig!

Da er den ferdig :)


Den er laget som album med ringer, med mulighet for å fylle på etterhvert som jeg går flere toppturer. Det er planlagt minst tre toppturer i sommer/høst, så den får påfyll ;)

16 kommentarer:

 1. Jeg er imponeret over indsatsen - både med de barske turer og den fine bog!

  SvarSlett
 2. Wow, for en jobb du har gjort med denne. Utrolig flott bok, også så fin måte å ta vare på minner og historie. Kjempefint med bilder fra turene også, og ikke bare informasjon/tekst slik det lett kan bli i slike bøker.

  Takk for at du deltar i oppstartsutfordringen til Scrappelyst. Håper å se bidrag fra deg i kommende utfordringer også. Masse lykke til i trekningen av oppstartsutfordringen vår.

  Hilsen fra Kristin hos Scrappelyst

  SvarSlett
 3. Så utrolig flott dokumentasjon av turene dine. Herlige LOer!Tusen takk for at du deltar i utfordringen vår hos Scrappelyst!

  Hilsen Hege, scrappelyst

  SvarSlett
 4. Så flott bok du har laget! En fin måte å ta vare på bildene fra de turene på. Takk for at du deltar i oppstartsutfordringen til Scrappelyst! Håper å se deg i de kommende utfordringene også! Hilsen Ann Kristin hos Scrappelyst

  SvarSlett
 5. For et imponerende prosjekt! Kjempefin måte å bevare minnene fra alle toppturene. Takk for at du deltar i utfordringen hos Scrappelyst, håper å se deg i kommende utfordringer også :)

  Katrine

  SvarSlett
 6. Så stilig med en egen bok med alle toppturer! Veldig lekker bok :)

  Tusen takk for at du deltar i utfordringen vår hos Scrappelyst :)

  Linda

  SvarSlett
 7. Helt härlig bok fylld med fina sidor och sköna bilder och minnen!

  SvarSlett
 8. Hej!
  Här finns tutorial och mall till plånbokskortet:

  http://raggsocka1.blogspot.se/2014/02/hur-jag-gor-ett-planbokskort-tutorial.html

  Fast det senaste, som du kommenterade i min blogg, gjorde jag lite större. Själva basen fick bli 30 cm lång och sen ökade jag på proportionellt på höjden.

  Tack för att du tittade förbi hos mej!

  SvarSlett
 9. Mange flotte sider! Og veldig godt å se deg i scrappefarta igjen:)

  SvarSlett
 10. Herregud for en fantastisk bok. Blir helt imponert jeg.. Jaggu har du ikke vært på toppen mange steder. Og sidene er laget slik at det ikke tar oppmerksomheten bort fra bildet, og det liker jeg :-)

  SvarSlett
 11. Det er få mennesker jeg beundrer så mye som deg min venn.
  Du er så sterk og tøff som overvinner redselen din mot høyder hver eneste gang du når toppen.
  Fineste vennen min.
  Lekker bok. Vel verdig en flott kvinne og bestevenn som deg.
  Glad i deg.

  SvarSlett
 12. Du har sannelig vore dyktig Liv. Tøff bok. Leste for gubben alle toppene du har vore på- Sannelig har ho vore dyktig, ja det har ho var kommentaren. Det samme sier nå eg.

  SvarSlett
 13. Det er nå over flere år dette da, alle sammen. Men takk! De første turene var tøffest og så ble det bedre og bedre :)

  SvarSlett
 14. Jeg er imponert! Digger bruken av stensilene, og for noen flotte bilder!! :D

  SvarSlett
 15. Wow, du er jo reine fjellgeita jo! Flott album! Her blir det pause i fjellvandringa en stund, men håper på å komme sterkere tilbake neste år. Det er jo så mange fjelltopper her i området som man må bestige. :) :)

  SvarSlett