lørdag 30. april 2011

Har omorganisert hele scrappekroken!

Jeg har hele tiden hatt scrappekrok på soverommet, ved siden av dobbeltsenga. Jeg har en stor pult med utfellbar klaff som gir masse arbeidsplass (hvis jeg rydder mellom hvert prosjekt da....) Det er også montert noen hyller over arbeidsplassen. DU skimter en stor bokhyller til venstre, som virkelig har vært overfylt....Konsekvensen har jo blitt at jeg har breiet meg utover hele dobbeltsenga for å få arbeisplass....
Jeg har også "bodd" i en diger kommode, som egentlig er et stellebort og ganske plasskrevende... oversikt har jeg ihvertfall ikke!
Jeg suste opp til Trondheim, til Ikea og kjøpte meg en expedit. Plutselig ble rommet så stort og jeg fikk mye mer arbeidsplass. Nå finner jeg faktisk det jeg leter etter, ting er mer oversiktlige!Jeg føler at dette er bedre utnyttelse av de få kvadratmeterene jeg har og kanskje hyllene mine slipper å knele?Jeg føler selv at jeg har mye mer arbeidsplass og at jeg finner ting lettere. Håper også på at dette kan motivere til at det er morsommere å rydde etterpå. Men ett prosjekt i gangen, det kommer jeg aldri til å klare ;)

4 kommentarer:

 1. Så fin scrappeplassen din ble! Jeg holder til på gulvet i kjellerstua når jeg lager kort, jeg, liker det mye bedre enn å sitte ved et bord. Men egner seg ikke til å ta bilde av :-)
  Takk for koselig komentar i bloggen min! Koselig at noen liker mine "stramme" kort!

  Klem fra Kari

  SvarSlett
 2. Så flott scrappeplassen din ble :o))
  Takk for koselig kommentar i bloggen. Ang. ditt spr. så har jeg brukt Fragments fra Ranger som tag til teksten.
  http://www.bikuben.com/produkter/pynt-og-dekor/tim-holtz-dekor/tim-holtz_-idea-ology-fragments---charms//
  God helg.
  Klem Anne

  SvarSlett
 3. å så fint det ble! Jeg har også expedit og de hvite hyllene der - det er deilig når man har oversikt og ikke minst god plass - og så fint det var med de kurvene øverst der... så virker rommet litt større med hvite møbler (syns jeg da)..

  SvarSlett
 4. Hei Liv!!
  Tusen takk for en koslig kommentar på bloggen min. Her finner du en flott tutorial på det kortet; http://www.kreativesider.no/index.php?option=com_content&task=view&id=394&Itemid=1

  Så utrolig flott og ORGANISERT scrappeplass du har fått deg! ;-) Heldiggris, blir mange koslig timer der kan jeg tenke meg :-)

  SvarSlett